چاپ
دسته: اخبار
بازدید: 651

زیبازی: بر پایه گزارش منتشرشده از JAMA Dermatology ، تاثیر معکوس و مشهودی بین ریسک ابتلا به روزاسه (rosacea) و افزایش مصرف قهوه وجود دارد.

روزاسه, قهوه بدون کافئین, نوشیدنی‌های دارای کافئین,

مدیر این تحقیق دکتر Suyun Li، این آمار را از 82737 زن مورد تحقیق از سال‌های 1989 تا 2005 به دست آورد تا رابطه بین ریسک ابتلا به روزاسه و مصرف کافئین مشخص شود. اطلاعات بر روی مصرف قهوه،‌چای، سودا و شکلات هر چهار سال یکبار به روز و پیگیری می‌شد. آن‌ها 4945 نفر داوطلب مبتلا به روزاسه را که روزی چهار لیوان قهوه دارای کافئین می‌نوشیدند با کسانی که اصلا نمی‌نوشیدند در بحث پیشرفت بیماری مورد ارزیابی قرار دادند. هیچ ارتباطی بین قهوه بدون کافئین و یا نوشیدنی‌های دارای کافئین شامل چای، سودا و شکلات دیده نشد. تحقیق تصریح می‌کند که تاثیر گشادسازی عروق و ایمنی فرونشانی کافئین ممکن است پتانسیل کاهش ریسک روزاسه را داشته باشد، باتوجه به این نکته که تحقیقات بیشتر باید در این زمینه انجام شود.